Bli medlem i Fron historielag

Kr 200 til konto 2095 32 92735 Fron historielag 2640 Vinstra. Oppgje epostadresse.

Kva du har igjen for å vera medlem?

Du er med på viktig frivillig arbeid for kommande generasjonar
Du tar vare på tradisjonane
Du er med på å skape vitalitet i Fron
Det styrkar sjølvkjensla

STYRET I FRON HISTORIELAG 2018-2019

historielagstyre Frå venstre:  Frå venstre: Åge Hagestuen, kasserar, Gunnar Lien, Marit Taarud Kirknes, Eivind Holen, sekretær, Ellen Steberg. leiar, Egil Myhre, nestleiar, Nina Berge Rudi og Ole Chr. Risdal. Foto: Rasmus Stauri.

Leiar:

ellenstebergutsn

ELLEN STEBERG

Adresse: Dålåstigen 358, 2647 Sør-Fron.
Arbeidd i skulen, pensjonist.

epost: ellensteberg@gmail.com

Kjøpe bøker/buy books:

btaarud-kirknesMARIT TAARUD KIRKNES

Adresse: Øldalsvegen 2, 2640 Vinstra
født 1950. Arbeidd i ungdomsskulen, nå AFP`ar etter 40 års teneste. Deltid: gardkjerring. Aktiv i husflidslaget, har elles vore i med i styre både i fagforeingar og idrettslag. Arbeidd som frivillig både ved store idrettarrangement , Peer Gynt og Spelet på Stiklestad
Tlf 97515700
epost: taarud@online.no

Sekretær:

eivindhEYVIND HOLEN

Pensjonist, utdanna ingeniør i elektronikk. 30 års virke i telekommunikasjonsbransjen.   30 års virke som gardbruker i Sør-Fron

epost: eivihol@online.no

Webansvarleg:

risdalOLE CHRISTIAN RISDAL

fødd 1968 i Skåbu. Lærar ved Vinstra vidaregåande skule. Har skrive bok om møbelpioneren Ragnvald Krogenæs og vore medarbeidar i Norske Gardsbruk. Elles har han skrive ein del artiklar i Årbok for Gudbrandsdalen og Fronsbygdin. Har skrive bok om motstandsmannen, forretningsmannen og friluftsmennesket Tor Sæthersmoen på Vinstra.

epost: ocri@start.no

Nestleiar:

14694854_1197425800316253_453042702_n     EGIL MYHRE

født 1960 på Kvam. Fabrikkarbeidar og bur på  eit lite småbruk. Av interesser kan nemnast friluftsliv, historie og foto.

epost: egilm@bbnett.no

Kasserar:

hagestuenÅGE JEVNE HAGESTUEN

pensjonert lærar i ungdomsskulen. Har småbruk og driv med sau.

epost: aag-hage@online.no

Vararepresentantar for styret:

Redaktør årboka Fronsbygdin:

rasmusstauri2RASMUS STAURI

født 1949 på Hundorp. Lektor ved Vinstra videregåande skule. Har skrive fleire artiklar og arbeidd i mange år med folkemusikkinnsamling og anna kulturarbeid, som Peer Gynt-stemnet. Har fått Vetl-Per prisen og Sør-Fron kommunes kulturpris. Redaktør i Fronsbygdin sidan første utgåva i 2003.

stauri@online.no

Redaktør denne heimesida:

cegCARL HENRIK GRØNDAHL

født i Trondheim 1945 , bur i Oslo og på Veidarvon seterstue i Fron vestfjell. Befalsskolen for Feltartilleriet, cand. philol, journalist i Stavanger Aftenblad og Aftenposten, kulturredaktør og programsjef i NRK Radio, kanalsjef i P2. Har skrive fleire artiklar i Fronsbygdin, bøker og høyrespel. Ein av leiarane i organisasjonen Acem. Har utvikla og drive heimesida til historielaget sidan april 2013.

carl.grondahl at gmail.com    tlf: +47 482 46 498

STYRET FOR BYGDATUNET

bygdetun2

Vara:

VALNEMND:

Vara:

REVISORAR:

Eller skriv ein kommentar/spørsmål:

Or write a question/commentary:

One response to “

1. Anders Hage.

Historielagstyret er ikkje oppdatert.

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )