La oss gjere dette saman!

Ditt bidrag: 200 kr for medlemskap i 2021

Har du fått ein slik i posten?

Fron historielag gjer ein viktig frivillig innsats for lokalsamfunnet, storsamfunnet og ufødde generasjonar. Med å ta vare på det som har vore: bygningar og reiskap som tidlegare generasjonar nytta, spor dei sette i naturen, lagnader dei levde, draumar dei drøymde, tankar dei tenkte og ikkje minst: dei minna som berre finst i hovudet på folk, og som må ned i skrift eller på videoopptak. Slik medverkar historielaget til at nye generasjonar kan vere i ein naudsynt og skapande dialog med fortida.

Fron historielag er ein idealistisk organisasjon. Vil du bidra til at laget lever vidare? Støtt det arbeidet laget gjer. La oss gjere dette saman. I desse dagane får du denne i postkassa. Bli medlem i 2021. Har du ikke fått giro? Enkelt å bli medlem. Berre 200 kroner til konto 2095 32 92735, Fron historielag, 2640 Vinstra. Oppgje epostadresse.

Velkomen som medlem i 2021!

Årsmøtet i historielaget ville normalt ha vore nå i april, men også i år blir det utsett til hausten.

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s