Biteti for hovud og mage!

Årsmøte i historielaget onsdag 9. september

Styret i Fron historielag inviterer til korona-forseinka årsmøte på Sødorp Gjestivargard onsdag 9. september kl 19. I tillegg til mykje anna godt kjem Arild Teigen og fortel frå boka si Falne døler 1940-45.

Så nå er det på tide å melde seg inn i Fron historielag! Eller hugse å betale medlemskap for 2020, om du har gløymt det. Kr 200 til konto 2095 32 92735 Fron historielag, 2640 Vinstra. Oppgje epost-adresse. Da er du med på viktig frivillig arbeid for kommande generasjonar. Du tar vare på tradisjonane, du er med på å skape vitalitet i Fron,
og det styrkar sjølvkjensla. Og du kan altså bli med på årsmøtet, ein triveleg kveld med vanlege årsmøtesaker, biteti og Arild Teigen. Har du ei sak du ønskjer å ta opp på årsmøtet, må styret ha ho skriftleg innan 31. august.

Styret ønskjer nye og gamle medlemmer vel møtt.

fh3

Styret i historielaget 1019-2020: Frå venstre: Eivind Holen sekretær, Nina Berge Rudi bokansvarleg, Marit Haakenstad styremedlem, Egil Myhre nestleiar, Gunnar Lien styremedlem, Ole Christian Risdal leiar, Åge Hagestuen kasserar. Ragnhild Wadahl var ikkje til stades.

Filed under Uncategorized