Har du venta i tre år på telefon?

1862217-9-1400084388924-n700

GLT 9. JUNI 1980: 21 000 i distriktet venter på telefon. I 1979 økte listen med dem som venter med 1589 i Televerket distrikt øst. 2,6% av dem har ventet i mer enn tre år. Distriktet består av Oppland, Hedmark og Østfold. Ringebu og Fronsbygdene er ennå ikke automatisert.

2 kommentarar

Filed under Kommunikasjon, Verksemder

2 responses to “Har du venta i tre år på telefon?

  1. Per Schaanning

    Ble faktisk ganske overrasket over å se at det tok mer enn 15 år for å få automatisert resterende tele-områder som omtalt av GLT sommeren 1980. Automatiseringen ble allerede igangsatt under 1963/64….Jeg var selv med på å montere den aller første automatiske telefon sentralen i Norge som lå på Hønefoss av alle steder. Elektrisk Bureau A/S var leverandør og holdt montører på vegne av televerket…Dette tema har tidligere blitt berørt da jeg på et tidligere innlegg fikk supplerende informasjon av av Eivind Holen som den gang jobbet for Standard Telefon og Kabel…..Hyggelig å møtes igjen her på «Historie laget»… 🙂

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s