Mykje folk og god stemning på Rudi

Ole Chr. Risdal: Rundt 90 personar tok turen til Rudi Gard i går kveld for å få med seg gode historier. Jens Tangen, Arild Larshaugen og Johannes Lunde sørgde for at latteren stod i taket på Rudilåven. Historielaget er svært takksame for at desse svært gode forteljarane kunne stille opp! Ein stor takk går også til Eivind Holen, Rasmus Stauri og sjefen på låven, Øystein Rudi, som sørgde for at folk også fekk servert god tradisjonsmusikk og artige spelmannshistorier frå Fron! Vi takkar også Rudi Gard for at dei hadde stelt så fint i stand til denne kvelden! Her kan du høyre noko av det som blei fortalt. Du høyrer fyrst Johannes, deretter Arild og til slutt Jens:

Éin kommentar

Filed under Folketru, Informasjon

One response to “Mykje folk og god stemning på Rudi

  1. Per Schaanning

    Hadde sett fram til å høre kommentarene fra Johannes – Arild og Jens…men helt umulig å få opp lyd nivået…det ble med lav «mumling» som ikke lot seg forsterke med min lokale opp-justering….er det flere som har hatt denne erfaringen så kan lyden skrus opp betraktelig ved en nyutsendelse fra dere som sitter med dette innholdet. Det er synd at det skal bero på manglende lyd gjengivelse for å fa fram et interessant bilde av den tiden man refererer fra…… 😦 MVH Per Schaanning

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s