Arge bønder og olm okse

Slik er det på markvandring med historielaget

Sporet etter nye E6 er sikkert ikkje så vanskeleg å finne om 300 år. Men kva med dei gamle vegane som gjekk gjennom Fron? Du fekk ikkje med deg markvandringa 6. september? Slå følge her og få med deg historia om oksen som vart overmanna av ein Oslo-kar.

Éin kommentar

Filed under Kommunikasjon, Uncategorized

One response to “Arge bønder og olm okse

  1. Hørtes ut som det var Sam Melberg fra Oslo som tok tak i oksen, som 16 åring så kurset han meg i «Jiu Jitsu» som sitter den dag i dag…Kunsten var å la motpartens krefter bli overført til den overfaltes fordel….Han behersket denne kunsten 100%…. Folk gikk på kurs for å lære å falle uten å slå seg… Har aldri opplevet maken verken før eller senere…. 🙂
    Morsomt å høre Arne fortelle denne fargerike historien…
    PS. Kjenner Arne og Eldrid godt…

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s