Ta farvel med gamle E6

Her kjem nye E6. På tide å ta farvel med den gamle. Foto: Fredrik Weikle

Nye E6 som nå skjer seg gjennom bygdene, er truleg det største menneskeskapte inngrepet i bygdene våre nokon gong. Trass i to lange tunnelar og at planleggjarane er mykje flinkarere til å ta estetiske omsyn enn før, er dette eit inngrep som set eit varig skilje. På Rudi gard torsdag kl 1830 kan du få med deg Fronsbygdin 2015, der fleire artiklar tar farvel med gamle E6, med riksveg 50 og Kongsvegen som gjennomfartsårene. Du kan ôg lese om aktiviteten som har vore knytt til desse vegane:  bensinstasjonar, campingplassar og serveringsstader. Bygdene våre er i stor endring. Derfor er dokumentasjon av fortida viktigare enn nokon gang før.

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s