Og vinnaren er….

videotreTre deltakarar i finalen i videokonkurransen til historielaget. Ivar Østby fortel om «Bestemors Heinkel», eit tysk bombefly som styrta i Rustbygda i april 1940. Charlotte Skar tar oss med i møte med generasjonar som levde og drøymde i Øvre og Nedre Skar. Tove Østby ser på seterdrifta gjennom århundra med utgangspunkt i si eiga historie frå Lomsetra. Kven av dei vinn førsteprisen? Det får du veta på lanseringa av Fronsbygdin 2014 på Vinstra Vidaregåande torsdag 30. oktober kl 19!

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s