Open dag på bygdatunet

DSC_0559Ramma rundt den opne dagen på bygdatunet i går var heilt perfekt, men publikum svikta. Knapt 20 personar var innom, sjølv om vi lokka både med gratis kaffi og heimesteikte vaflar, og ikkje minst demonstrasjon av både smiing, oppgangssag og maling av korn. Det vart riktignok ikkje mjøl av det, sidan vi mangla treska korn. Men kverna vart likevel starta slik at folk fekk sjå. Det var heller ikkje nok vatn til at saga kunne gå for fullt. Fleire bilete frå dagen kjem etter kvart. Her kan du få ein smakebit av demonstrasjonane:

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon, Jordbruk, Kunst og handverk, Verksemder

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s