Har du bøker du vil selje?

Ligg dei i ei kasse eller står i ei hylle,  og du veit du kjem aldri til å lese dei meir? Sel dei til Fron historielag. Vi er utselde for Einar Hovdhaugens Gardar og slekter i Fron, bind 2 og Ragnar Øvrelids Historia om Fron, bind 1. Det er ikkje bra. Vi må ha dei i hus når nokon spør etter dei. Du får 100 kr for ei bok, og vi kjøper sjølvsagt båe binda av Hovdhaugen eller Øvrelid. Ta kontakt med Marit Taarud Kirknes på epost taarud@online.no eller på tlf 97515700. Så kan fleire kose seg med å finner røter og ei plass i historia.

3 kommentarar

Filed under Informasjon, Litteratur

3 responses to “Har du bøker du vil selje?

 1. Per Fredriksen

  Kunne det ikke vært en tanke å skrive ny gards- og slektshistorie for Nord- og Sør-Fron? Noe lignende som det heidølene ga ut
  med sin «Gards- og slektshistorie for Heidal». Prima bøker!

  Likar

 2. CHG

  Også Ringebu gjer det: Det har vore drøfta i styret i historielaget. Veit du om nokon som kunne ta på seg eit slikt løft?

  Likar

  • Per Fredriksen

   Trist at Arnfinn Engen gikk bort så alt for tidlig. Han ville vært en soleklar ener til å lede et sånt arbeide. Fron historielag må finne en sånn kapasitet, i tillegg stille med en stor redaksjonskomite fra egne rekker, fra alle «kriker og kroker» fra nord til sør.

   Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s