-Fron historielag går verda rundt.

gdGD har laga ei sak på at heimesida til Fron historielag har besøk frå heile verda og siterer nettredaktøren: – Eg har aldri opplevd noko liknande. Kven er desse menneska? Vi har treff på sida vår frå land som India, Venezuela, Bulgaria, Romania, Pakistan. Det er nesten ingen land som ikkje har vore på internettsida vår, seier Carl Henrik Grøndahl, nettredaktør for Fron Historielag. 9. mars i år opplevde han at det vart sett ny rekord på heimesida til historielaget som vart oppretta for snart eit år sidan. – Til vanleg ligg vi på 300–400 treff kvar dag. 9. mars hadde vi 1.507 treff. Det som er spesielt er at treffa kom frå ip-adresser frå eksotiske land. Det har vore inne frå fleire land før, men ikkje så mange og ikkje på same tid. 305 av 1.507 treff var frå Norge, resten kom frå andre land i verda. Etter den dagen har det vore stor interesse for nettsida vår – trafikken er der framleis, seier Grøndahl.

Nettsida til Fron historielag er eigentleg ei historisk lokalavis.

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon, Kommunikasjon

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s