Ruste é gamledågå 1

OLE CHR. RISDAL: I 1985 hadde elevane på Ruste skole eit spennande prosjekt. Dei var svært interessert i å få vete meir om gamle tradisjonar, og fekk tak i folk som kunne vise fram kultur, tradisjonar og handverk. Dei kalla prosjektet «Ruste é gamledågå» og sørga for at det vart filma. Det viste seg at Birgit og Reidar Haugen i Ruste hadde filmen, og eg fekk ein kopi av den. Historielaget sender hermed ein stor takk til desse! Her er det sikkert mange som kjenner att både seg sjølv og andre. På filmen er det berre sett namn på instruktørane. Filmen er på halvannan time og måtte delast opp i tre delar. Dette er del 1.

Kommenter innlegget

Filed under Kunst og handverk, Verksemder

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s