Draum og video

draumarlenaFrå mandag 17. mars kan du få  god hjelp på biblioteka i Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu  – eller andre av dei 11 folkebiblioteka i Oppland – til å fortelje din draumar og tankar inn på mobil eller nettbrett – eller i webkamera på ein pc i biblioteket. Så går draumane til NRK og vidare til Nasjonalbiblioteket. Her kan du sjå kva andre  folk i Hedmark og Oppland drøymer om.  Draumar for Norge er ein del av NRK- satsinga på grunnlovsjubileet. Hugs også: Fron historielag innbyr til videokonkurranse med kr 10 000 i premiar.

 

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s