Fron historielag ønskjer god jul!

Med denne songen ønskjer Fron historielag alle i Fron og alle i Norge og i verda som les denne heimesida, ei riktig god, fredeleg og historisk  jul! 13. desember inviterte Vinstra Musikklag til førjulskonsert i Sødorp kyrkje. Dei hadde fått med seg Mukampen spelmannslag, og  da fekk ein høyre både gammaldans og fengjande jazzmusikk i den ærverdige kyrkja frå 1752. I Mukampen finn ein fleire medlemmar frå musikklina på Vinstra vidaregåande, blant andre Mari Midtli. Her er ho solist på  «Det hev ei rose sprunge».

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon, Musikk

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s