Ta på deg martnasånd. Her kan du prute!

rudigardvinterOppdatering frå bokansvarleg Solveig Hagen etter julemarknaden: Gikk inn på Rudi Gard med fire kasso med bøk idag tile, og reiste att i efta med berre tu. Kein vel sea at dagen gikk i pluss da hæll? Takk for trivle fyrryjulsdag, både vertskap og handelsfolk.
 
Historielaget er óg på Rudi Gard sundag 8. desember frå kl 12 til kl 16 saman med mangfaldige utstillarar, servering, musikk og godlukt i låven. Ein av årets trivelegaste dagar. Med godt høve til å skaffe dei siste julegavene. Blant utvalet er julekaker, handarbeid av dei fleste slag, knivar, gudbrandsdalsmat, tresløyd, ullprodukt, kornband og jultre – og bøker til fin pris frå Fron historielag. Gratis inngang. Velkomen til bokslepp!rudigardmarknad

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s