Frøningar i 30 land

30 landFolk sit over heile verda og les denne bloggen. Vore triveleg om nokon av dykk der ute ga oss eit lite livsteikn – nokre ord om kvar de er og kva de les. Her eller på Facebook-sida. Frå Russland eller Sverige eller Canada eller USA eller….?

Éin kommentar

Filed under Informasjon

One response to “Frøningar i 30 land

 1. Hei,
  Jeg foelger med saa godt det lar seg gjoere herfra Taiwan hvor jeg har vaert bosatt siden midten av 1990 tallet, dette med unntak av fire aar ogsaa innen shipping business mellom 1999 og 2002 ut fra Melbourne Australia.
  Etablerte deretter eget firma ut fra Norge som jeg driver fra Taiwan til tross for at man er bosatt i en annen del paa kloden. Ser at listen deres er oppfoert med 30 land, dere kan naa legge til opp til 31 flagg! Barndommen ble tilbragt paa Kvam….antar at navnet er kjent i lokalmiljoet…
  Vil derfor fortsatt foelge med paa siden deres i tiden som kommer… 🙂
  Per Schaanning
  Se ref: http://www.trustper.com

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s