Skoleelevar sel Fronsbygdin

DSC_0126I morgon vil 6. klasse ved Kvam skole hjelpe oss med å selge Fronsbygdin. Kjempeflott å få yngre generasjonar med på laget! Det er viktig at komande slekter blir involvert i lokalhistorie på denne måten. Kanskje kan dette bidra til å få dei yngre til å interessere seg for denne delen av kulturarven vår. Elles kan du etter kvart kjøpe boka på Libris Vinstra, Coop Mega Vinstra, Rema 1000 Vinstra, Gålå Handel og Coop Skåbu.

Wenche Bredeveien: Og vi som er medlemmar i Fron Historielag, får vi boka tilsendt, eller må vi kjøpe boka på  eige inititiativ?

Red: Du kan abonnere på Fronsbygdin og få boka tilsend før lanseringa. Abonnement kan du teikne hos sole68@hotmail.no. Her kan du og kjøpe boka og få ho i posten. Da kjem 75 kr porto i tillegg. Elles er det mange salsstader. Sjå over. I Kvam var altså 6-klassingar ute og selde. I Sør-Fron kan du ôg få vennlege bokseljarar på døra.

Éin kommentar

Filed under Informasjon

One response to “Skoleelevar sel Fronsbygdin

 1. Wenche Bredeveien

  Og vi som er medlemmar i Fron Historielag, fr vi boka tilsendt, eller m vi kjpe boka p eige inititiativ.

  Mvh

  Wenche Bredeveien

  _____

  Fra: Fron historielag [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 7. november 2013 15:32 Til: webred@online.no Emne: [Nytt innlegg] Skoleelevar sel Fronsbygdin

  ocri2013 posted: «I morgon vil 6. klasse ved Kvam skole hjelpe oss med selge Fronsbygdin. Kjempeflott f yngre generasjonar med p laget! Det er viktig at komande slekter blir involvert i lokalhistorie p denne mten. Kanskje kan dette bidra til auke interessa for «

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s