Noen som kan hjelpe?

KJELL RABBEN: Dette er kanskje siste utvei etter en omstendig leting av en kvinne som heter Marit Iversdatter f. 1826 i Fron. Hennes far heter Iver Olsen Tofte (Toftehagen) under Tofte. Han var gift med Anne Olsdatter. Noen av fadderene het Iver Brandval(voll), og kanskje Anne Sandsbakken. Er litt usikker på resten. Jeg har landet på en plass oppe i N. Liavei, og endte opp ved Tofthaugen-Tofte skole. Der oppe ligger det en liten boplass som heter Tøftehaugen (plassen). Er takknemlig for bekreftelse eller avkreftelse. Mvh Kjell Rabben tlf. 90898748

Svar frå FB-sida Du væt du e frå Sør-Fron når…

Gerd Anette Steig Spør Per Fredriksen på Kvam, han sitt inne med veldig mye om slekter. (Finn han på FB )

Wenche Kristansdotter Bredeveien Sjå på Slektsforum DIS Norge http://www.disnorge.no/slektsforum/viewtopic.php?t=120333 der fleire av dei beste slektsgranskarane hjelper ovannemnde å finne svar.

Jan Clausen Har undersøkt dette litt i kveld, men dette var ikke enkelt. Det eneste jeg har funnet er at i folketellingen for 1865 så finner jeg ei Marit Iversdatter på 39 år ( stemmer med fødselsår 1826 ) som er tjenestepike på garden Skarstad. Og så finner jeg et ektepar Iver Olsen (74år) og Anne Olsdatter (76år) som bor på bruket Nerliløkken ved Stendalen i Søre Lia. Er usikker på om disse er Marit sine foreldre , det kan være et blindspor. Denne etterlysningen må nok undersøkes mere.

3 kommentarar

Filed under Informasjon

3 responses to “Noen som kan hjelpe?

 1. Kjell Rabben

  Hei og takk for interessen. Jeg har forespurt P. Fredriksen som Fb venn, har ikke fått noen godkjenning.

  Likar

  • Per Fredriksen

   Hei! Jeg har ikke fått noen venneforespørsel fra deg. Ser litt på denne Marit Iversdatter nå. Hvordan er du i slekt med henne? Mvh Per Fredriksen

   Likar

 2. Kjell Rabben

  Hei, og takk til alle dere som engasjerer dere i etterlysninga som jeg la inn om Marit og far Iver Tofte. Jeg er imponert. Så tenker jeg i tillegg at dere også får litt ekstra kunnskap med på kjøpet. Dette kalles etterforskere på høyt plan, og nå begynner det jo å bli morsomt og spennende.
  Mvh
  Kjell Rabben

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s