Grøndahl blei heidra

Det er NRK-mannen Carl Henrik Grøndahl som har bygd opp heimesida til Fron historielag. Han er også ein av redaktørane. Dette har han gjort heilt vederlagsfritt og for å vise kor stor pris vi set på dette, blei han heidra av historielaget under boklanseringa på Hundorp. Leiaren,  Anders Hage, overrekte eit bilde av feriestaden til Grøndahl, Veidarvon i Fronsfjellet. Bildet er laga av Vinstra-kunstnaren Vigdis Kleiven Sveen.

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s