Vinstra sangkor 60 år

Vinstrasangkor1974

Ola Løkken: Etter litt detektivarbeid har eg fått greie på at dette bildet var tatt av Tobben i samband med ei reportasje om Vinstra Sangkor ved 60-årsjubiléet i 1974.  Reportasjen – og bildet – sto i Gudbrandsdølen den 9. november det året. Med Gerd Hagen, Ragnhild Sylte, Margit Løkken, Randi Ottesen, Jens Sundt, Odd-Ivan Iversen, Turid Mehren, Marit Haug, Julius Mehren, Kari Lillegård, Aud Haug, Knut Erik Mehren, Mehren?, Nora Sønsteli, Borgfinn Hvattum (Lysåker), Ingrid Arnekleiv, Paul Brendhaugen, Hjørdis Larsen, Gudbjørg Kvålen, Aina Rolstad, Dagny Karlsen og Gudmund Teigen.

Vinstra sangkor 1975

Ola Løkken: Vinstra Sangkor februar 1965. Koret vart stifte 1914. Med Margit Løkken, Ragnar Kolås, Julius Mehren, Liv Maurstad?, Jørn Haanshus, Aud Haug, Odd-Ivan Iversen, Jens Sundt, Turid Mehren, Odd Ivan Iversen, Are Stauri, Reidar Haanshus, Petter Bakken, Ragnhild Haanshus, Kari Slåstuen, Kari Lillegård, Johan Haug, Dagny Stauri, Dagny Karlsen, Hroar Hvattum, Borgfinn Lysåker (Hvattum), Kari Arnekleiv, Ingrid Arnekleiv, Mari Solli, Paul Brendhaugen og Hjørdis Larsen.

Kommenter innlegget

Filed under Kunst og handverk, Musikk

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s