Karl Engum

ASTRID GRENDSTAD: Hei. Flott side som Historielaget i Fron har. Mitt navn er Astrid Grendstad og bor ved Målsjøen i Klæbu. Min tippoldefar var Karl Engum, sønn av Johan Engum som kom til Hyttfossen Sagbruk i Klæbu en gang på 1880 tallet for å arbeide der. Han bygde seg først et hus som ble kalt Løfta. Dette solgte han og flyttet så til gården Nesset ved Selbusjøen, der han bygde seg et nytt hus kalt for Engum. Han skal være fra Nord-Fron. Finnes det slekt som lever i dag, og foto av gården Engum i Nord Fron?

Kommenter innlegget

Filed under Biografiar, Menn

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s