Litt om livet på Vinstra i gamle dagar

Nylig oppdatertNo i helga feirar vi at Vinstra skal bli by. I samband med dette er det lagt opp til eit rikhaldig kulturprogram. Gå inn på http://vinstra.no og les programmet. På heimesida vår er det også naturleg å få med ein del historikk knytta til den komande byen. I 1980 gav lokalhistorikaren Torger T. Risdal i Skåbu ut boka «Ymse gamalt frå og omkring Skåbu». Men dei siste sidene vigde han til det gamle Vinstra, eller Byre som dei sa. Utgangspunktet var samtalar med den legendariske og allsidige Ole Pettersen (bildet under) frå Vinstra. Øvst ser vi korleis Vinstra såg ut i 1915.2013-08-31

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon, Verksemder

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s