Kafédrift i Fron i gamle dagar

Nedregate på Vinstra  på 1930-talet.  Her var det ikkje langt mellom kaféane den gongen. Det krydde av dei rundt omkring i Fron.

Nedregate på Vinstra på 1920-talet. Her var det ikkje langt mellom kaféane i gamle dagar. Til venstre ser vi butikken til Chr. Thorsheim, deretter lageret til bakeren og det kvite huset med veranda er hos bakar Berg. Der kunne ein også kjøpe seg ein kaffikopp. Lengst bort i vegen skimtar vi huset til A.J. Berge. Der dreiv Maria Onnehaugen med kafédrift i kjellaren. Det krydde av kaféar rundt omkring i Fron. Klikk på bildet og høyr åtte frøningar fortel om kafédrift i Fron fyrst på 1900-talet.

Kommenter innlegget

Filed under Verksemder

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s