Oppvarming til hausten!

 

e6lomoenNY FRONSBYGDIN kjem i november. 10. årgangen. Arbeidet med ny E6 blir sett i gang for alvor i juni. Det mest omfattande arbeid for å forbetre kommunikasjonen i dalen sidan jernbaneutbygginga i 1896. Her kan du prøvekjøre nye E6. I forkant har det i fleire år vore drive vitskaplege undersøkingar, leia av Ingar Gundersen frå UiO. Oppsiktsvekkjande funn er gjort! 16 millionar har desse undersøkingane i Fron kosta. I ein større og oppjustert artikkel legg han fram resultata så langt – eksklusivt for Fronsbygdin og formidla på ein slik måte at lesaren sit att med stort utbytte. Gled deg! Redaksjonen

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s