Tid for bilde!

Garnrating i Vendalen

Garnrasting i Vendalen

Denne bloggen er eit framifrå og lett tilgjengeleg arkiv for historiske bilde. Lett å leggje inn og lett å sjå og hente ut. Blogg-redaksjonen driv på med å få avtalar med dei som har gode, digitale bildearkiv frå Fron. Det kjem mange bilde etterkvart, men mange av kategoriane under er framleis tomme.

Portrett  Frå Baukhol  Frå Espedalen  Frå Fefor  Frå Frya  Frå Gålå  Frå Harpefoss  Frå Hundorp  Frå Kvam  Frå Kvikne  Frå Nerbygda  Frå Nørdre Lia  Frå Ruste  Frå Ryssland  Frå Skurdal  Frå Skåbu  Frå Sorperoa  Frå Sødorp  Frå Søre Lia  Frå Tverrbygda  Frå Vinstra  Frå Øverbygda. Dette er dei førebels kategoriane med bilde som du finn under BILDE i menyen over. Har du bilde som bør ha plass her? Eller videoar du har lagt ut på på youtube? Ta kontakt med olerisdal at hotmail.com eller carl.grondahl at gmail.com. Ver med på å gjere historiebloggen til ei skattkiste!

Kommenter innlegget

Filed under Informasjon

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s